Drive-in

Affiche

Beste kinderen en ouders,

We hebben het groepsfeest nauwelijks achter ons gelaten of het is alweer bijna tijd voor ons jaarlijks drive-in filmfestival.

Dit jaar zijn jullie allemaal van harte welkom op 3, 4 en 5 april om samen met ons naar 3 topfilms te komen kijken. Op vrijdagavond kan u genieten van een Vlaamse film, nl. ‘Marina’. Op zaterdagavond draaien we ‘The Drop’ en op zondag ‘Hoe tem je een draak 2’. Het kan gewoon vanuit je eigen auto op de parking van G.C. De Bosuil.

Toegang: 5 euro
Combiticket 2 dagen: 8 euro
Combiticket 3 dagen: 12 euro

Groepsticket voor 10 personen: 40 euro + Popcorn
Tickets bestel je bij de leiding of online op www.debosuil.be

Heb je echter geen auto, kan je de dag zelf nog steeds tickets kopen voor de zetels die voor het scherm opgesteld staan. Ook deze bedragen €5.

 Verloop van de avond:

20u30: opening van de parking.

21u: kortfilm.

21u15: start van de film.

 

Vrijdag 3 april – MARINA
De 10-jarige Rocco groeit op in een bergdorp in Calabrië, tot zijn vader Salvatore op een dag beslist om op zoek te gaan naar een betere toekomst voor zijn gezin. Beïnvloed door de propaganda vertrekt hij naar België om daar op korte tijd veel geld te verdienen in de steenkoolmijnen en dan naar zijn geboorteland terug te keren.

Zaterdag 4 april – THE DROP
The Drop” gaat over de eenzame barkeeper Bob Saginowki, die geld wegsluist voor de onderwereld van Brooklyn. Onder druk van zijn werkgever en tevens neef, Marv, raakt Bob betrokken bij een compleet mislukte roofoverval.
Deze film is niet aangeraden voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Zondag 5 april – HOE TEM JE EEN DRAAK 2
Vijf jaar nadat de draken en Vikingen verenigd zijn, houden Astrid, Snotvlerk en de rest van de bende zich voornamelijk bezig met drakenracen, de populairste sport op het eiland. Hikkert en Tandloos gaan liever op zoek naar onbekende gebieden en nieuwe werelden. Tijdens een van die avonturen ontdekt het onafscheidelijke duo een geheimzinnige ijsgrot, waar honderden wilde draken leven, en een mysterieuze drakenrijder.