Uniform

Het uniform bestaat uit een rokje of bermuda voor de meisjes en short voor de jongens. Bovenaan dragen we een blauw hemd.
Uniformen kan je kopen in de Banier. Je hebt er in elke grootstad (zoals Leuven en Brussel). Op deze site kan je alle info vinden:  www.debanier.be

In deze winkel kan je ook nog andere leuke spullen vinden zoals chiropullen of bottines, maar deze zijn geen deel van het uniform en dus niet verplicht.

We hebben sinds kort ook een gloednieuw Chiro T-Shirt. Ook dit is nu verplicht. Je kan dit verkrijgen voor 7 euro bij ons op de chiro. Vraag er maar naar bij de leiding. Ook op onze evenementen zijn ze te koop.

 

Chiropull

Zowel de meisjes als de jongens laten ook een chiropull maken. Voor de meisjes is dit een rode pull met zwarte opdruk (naam+hertje) en voor de jongens een zwarte met witte opdruk (naam+bosuil).

Je kan elke zondag na de chiro de pulls passen. Als je je maat al weet, kan je deze meteen bestellen via overschrijving.

Jongenspull €30: KBC 744-0181362-62 (Ander rekeningnummer dan de meisjespullen!!)
Vermelding: ‘Pull + naam kind’
Dit kan cash betaald worden aan de leiding of overgeschreven worden.

Meisjespull €30: BE28 4378 1515 7120 (Ander rekeningnummer dan de jongenspullen!!)
Als je je pull wilt bestellen hoef je enkel €30 over te schrijven

Vermelding: ‘Pull + naam kind’

We bestellen de pull pas als we de betaling ontvangen hebben!

 

We willen wel benadrukken dat het hemd en short nog steeds het officiële uniform blijft dat gedragen moet worden op zondag, het groepsfeest en het kamp.