Nu zondag 9 november Pannenkoekennamiddag en 11 november voetbalmatch VOK – Chiro Bosuil

Pannenkoekennamiddag

Dag vrienden,

Op zondag 9 november nemen de Tiptiens van Chiro Jezus-Eik jullie mee naar de jaren 50, want wij nodigen jullie uit op onze Retro pannenkoekennamiddag!

Jullie kunnen van onze overheerlijke pannenkoeken komen smullen tussen 14u en 18u in De Bosuil.

Wij verwelkomen jullie graag in ons Retro café voor milkshakes en pannenkoeken!

TOT DAN!

Fien, Hanne, Femke, Jozefien, Juliette, Manon, Emilie, Bo, Britt, Indra, Jolanthe, Florence, Silke, Sofie, Verena, Phaedra en Elien

Hilarische Voetbalmatch VOK – ChiroBosuil

Reeds tientallen jaren organiseert VOK Jezus-Eik dit, ondertussen traditionele treffen tussen de spelers van VOK Jezus-Eik en de leiding van chiro Bosuil (Jezus-Eik). Dit jaar probeerden we de ‘El Classico’ in een nieuwer kleedje te steken. We willen op die manier meer volk naar dit supergezellig samenzijn lokken.

Voordat de match om 15u begint, organiseren we een fotozoektocht die je doorheen de leukste plekjes van Jezus-Eik leidt. Inschrijvingen voor deze fotozoektocht openen om 13u. Men kan inschrijven tot 13u45. We schatten het einde van deze fotozoektocht rond 15u-15u30. De winnaar wint een leuke prijs. Als de, met momenten hilarische, voetbalmatch of de avontuurlijke fotozoektocht niets voor jou zijn, ben je toch heel welkom in het lokaal van de VOK om een pannenkoek te eten, een winters drankje te drinken of gewoon gezellig een kijkje te komen nemen.

Dit alles vanaf 13u.

Hopelijk tot op de VOK!

VOK_BOSUIL